ЈКП Градско саобраћајно предузеће „Београд"
 | Новости  | Новости  |

НОВОСТИ

 
22.05.2023.
САОПШТЕЊЕ
Verkehrsgesellschaft Frankfurt am Main у посети ЈКП ГСП „Београд“
У петак, 19. маја, пет представника транспортног предузећа из Франкфурта посетило је ЈКП ГСП „Београд“.
Предузеће Verkehrsgesellschaft Frankfurt am Main (Транспортна компанија Франкфурт на Мајни) опслужује десет трамвајских и девет линија метроа због чега им је било задовољство да обиђу Депо „Сава“, Ливницу и Диспечерски центар.
Колеге Бојан Тасић, Владимир Тасић, Милан Гегић и Војислав Ђурић упознали су наше госте са настанком и развојем трамвајског система у Београду од давне 1892. године до данас. Одговорили су на сва техничка питања, показали возила која чине трамвајски возни парк, гаражу где поправљамо трамваје, али и линију прања.

Слику је свакако употпунила вожња КАФ трамвајем у коме раније нису имали прилику да се возе, а оно што није промакло професионалном оку посетилаца је весела атмосфера као и непосредна комуникација међу запосленима која, како су навели, доприноси свеопште добром утиску.
По повратку на Дорћол, где су се у Ливници упознали са најтежим поправкама трамваја, у Диспечерском центру их је дочекала Рајка Бодирога, презентовала им начин праћења возила и комуникацију са возачима, те ближе појаснила делокруг рада запослених у овој организационој јединици.

На питање да ли сматра да је рад у Диспечерском центру стресан, директорка ОЈ „ПиУС“ је одговорила да је за сваки посао неопходан висок степен професионалне одговорности, те је у непредвиђеним ситуацијама стрес у већој или мањој мери потпуно природан.
Заједнички закључак је да су нам без обзира на удаљеност, технику рада и примењену технологију изазови унутар бранше сасвим слични. Топла добродошлица представника ЈКП ГСП „Београд“, размењена знања и искуства изродила су жељу за поновним сусретом. До тада, колегама желимо много успеха у даљем раду и радујемо се свакој будућој сарадњи!


НОВОСТИ

АРХИВИРАНЕ НОВОСТИ

Место за Ваш банер Место за Ваш банер
Kнегиње Љубице 29 | 11158 Београд ПАК: 105713 Телефон: 011/366-4000
Матични број: 07022662 ПИБ: СР 100049398

Ауторска права: ЈКП ГСП „Београд" © 2016. продукција: С.П.И.С.