ЈКП Градско саобраћајно предузеће „Београд"
 | Новости  | Новости  |

НОВОСТИ

 
14.11.2023.
САОПШТЕЊЕ
Посета председника Привременог органа града Београда
Јуче је у СП „Нови Београд“ дочекан председник Привременог органа града Београда, господин Александар Шапић заједно са руководством Предузећа, в.д. директора господином Зораном Шарцем, извршним директором за саобраћај господином Ненадом Ивановићем, као и председницима репрезентативних синдиката господином Зораном Антићем (Самостални синдикат ГСП „Београд”) и господином Душаном Радошевићем (ЗСС Синдикат радника запослених у ГСП „Београд”). Поред именованих, догађају су присуствовали и секретар Секретаријата за јавни превоз господин Радован Кремић и директор ЈКП „Наплата превозне услуге“, господин Славен Андрић.
У оквиру потпуног опоравка јавног превоза у Београду, председник Привременог органа града Београда најавио је набавку 280 до 300 нових аутобуса, набавку 25 нових трамваја, као и тролејбуса. Подсетио је присутне и на прву фазу сертификације возила која је завршена и помоћу које су утврђени недостаци свих возила којима се обавља јавни превоз грађана. Следи друга фаза сертификације у којој ће се исправити сви констатовани недостаци на возилима и чијим окончањем ће сва возила ГСП „Београд” бити сертификована.
Председник Привременог органа града Београда осврнуо се и на пресељење саобраћајних погона са Новог Београда на нову локацију иза насеља Милева Марић Ајнштајн, које је предвиђено у наредне две до три године.


НОВОСТИ

АРХИВИРАНЕ НОВОСТИ

Место за Ваш банер Место за Ваш банер
Kнегиње Љубице 29 | 11158 Београд ПАК: 105713 Телефон: 011/366-4000
Матични број: 07022662 ПИБ: СР 100049398

Ауторска права: ЈКП ГСП „Београд" © 2016. продукција: С.П.И.С.